A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новий атлетичний зал для жителів Вашковецької громади

Дата: 23.10.2020 23:18
Кількість переглядів: 1026

Популяризація здорового способу життя сьогодні приваблює все більше і більше охочих людей різного віку займатися спортом та відвідувати спортивні установи. Відтепер і в нашій об’єднаній територіальній громаді з’явилася можливість займатися важкоатлетичними видами спорту у комфортних умовах. Приміщення колишньої котельні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Вашківці перетворилося на чудовий спортивний заклад - атлетичний зал. Станом на 23 жовтня уже завершені всі будівельні роботи та упорядкування прилеглої території. Бажаючі займатися важкою атлетикою та пауерліфтингом з нетерпінням чекають завозу та встановлення спортивного обладнання і тренажерів, а також відкриття сучасного атлетичного залу.

«Ідея відкриття такого спортивного закладу з’явилася кілька років тому. З самого початку ми хотіли під одним дахом об’єднати кілька силових видів спорту. І щоб спортсмен в одному приміщенні міг проходити весь цикл підготовки до змагань. Перебуваючи у відрядженні в Румунії та Польщі, мав нагоду побачити рівень європейських спортивних залів. Декілька ідей було запозичено у колег із-за кордону. Так, у нашому спортивному закладі встановлено сучасну систему рекуперації повітря, душову кабіну, санвузол, підлогу покрито спеціальним спортивним лінолеумом», – каже сільський голова Валерій Романенко.

По закінченню карантину, після відкриття закладу, всі бажаючі матимуть змогу прийти до зали та скористатися тренажерами і спортивним приладдям, щоб покращити свою фізичну форму, привести із собою однодумців, щоб показати на власному прикладі наскільки спорт є важливим для здоров’я кожної людини.

Проведення робіт здійснювалося за кошти місцевого бюджету, а придбання окремого спортивного інвентарю стало можливим завдяки спонсорській підтримці діючого депутата Чернівецької обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Мартинюк Тетяни та приватного підприємця Галушко Сергія, за що їм щира подяка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора