A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

В громаді відбулись змагання з волейболу на Кубок сільського голови

Дата: 14.03.2018 16:24
Кількість переглядів: 901

08 березня 2018 року у с.Вашківці відбулись змагання представників команд населених пунктів об’єднаної територіальної громади з волейболу на Кубок сільського голови, присвячених Міжнародному жіночому дню 8 Березня та завершенню волейбольного сезону. У змаганнях взяло участь 2 жіночі команди та 4 чоловічі, які були представлені учасниками різних вікових категорій. 


Кубок сільського голови перетворився на справжнє спортивне свято. Видовищну професійну гру продемонстрували практично всі команди. У напруженій спортивній боротьбі перемогу отримала команда «ВК Вашківці», друге місце зайняла команда «ВК Вашківці - ІІ», третє «ВК Вашківці - Юніори». Переможці отримали Кубок сільського голови, грамоти, подяки. Найкращим та найперспективнішим гравцем сезону було визнано учня 11-б класу Люльчака Олега, якому було вручено грамоту та Кубок.
Серед жіночих команд перемогу отримала збірна команда «Юність», яка у напруженій боротьбі обіграла команду «Вашківчанка». Всі учасники-жінки отримали подарунки, квіти, солодкі призи. 
За підготовку команд до участі у районних та обласних змаганнях подяки отримали вчителі фізичної культури Степанятов Г.Ф., Вамуш А.І., Василіка Ю.І., Степанятов Ю.Г. 
А успіхи дійсно вражаючі: ІІ місце у районному чемпіонаті (чоловіки), ІІ місце у районному чемпіонаті (жінки), ІІ місце у обласному чемпіонаті (юнаки), ІІІ місце у зоні обласного чемпіонату (дівчата).
По закінченню гри сільський голова Романенко В.В. вручив переможцям професійні волейбольні м’ячі та побажав ще кращих спортивних успіхів учасникам. Всі присутні отримали задоволення від чудової гри місцевих спортсменів.

Світлина від Валерія Романенка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора