A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

До уваги жителів громади!

Дата: 10.08.2020 15:23
Кількість переглядів: 1641

Фото без опису

Шановні односельчани!
Як вам уже відомо, в Україні продовжуються карантинні заходи у зв’язку з поширенням захворювання на COVID-19.
Ситуація із захворюваністю на Сокирянщині, на жаль, теж не дає підстав для оптимізму. Так, за останню добу виявлено 5 нових випадків інфікування коронавірусом. Сумарно у Сокирянському районі вже зафіксовано 91 випадок інфікування коронавірусом.
Тому звертаюся до вас, шановні мешканці населених пунктів Вашковецької об'єднаної територіальної громади, з проханням бути надзвичайно відповідальними і неухильно дотримуватися карантинних заходів та обмежень, рекомендацій медичних працівників. Від кожного з нас сьогодні залежить наше здоров’я та здоров’я наших рідних, близьких, всіх, хто нас оточує. Від нашої з вами свідомої поведінки залежить, як швидко наш район зможе повернутися до звичайного повсякденного життя.
Окремо хочу звернутися до підприємців сфери послуг, торгівлі, розважальних закладів щодо неухильного дотримання ними протиепідемічних заходів.
Прошу наших сільських священників — духовних лідерів громад, з розумінням і відповідальністю поставитися до вимог карантину та вберегти від захворювання себе та членів своїх парафій.
Шановні односельчани! Ми всі разом відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашого району і країни в цілому. Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. 
Стандартними симптомами COVID-19/коронавірусної інфекції є: гарячка, груди та спина – гарячі на дотик, сухий кашель, втома, іноді біль у легенях, втрата або спотворення смаку та нюху.
Прошу вас серйозно поставитися до існуючої небезпеки, бути мудрими та розважливими.
Сподіваюся на ваше розуміння!
Будьте здорові! Бережіть себе та близьких вам людей!
 
 
Вашковецький сільський голова В.Романенко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора