A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Служба зайнятості долучається до інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Дата: 03.08.2020 09:52
Кількість переглядів: 1509

30 липня проголошено Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. В цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми.
Жертвами цього злочину можуть стати чоловіки, жінки та діти, як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації як у власній країні, так і за кордоном. Торгівля людьми є грубим порушенням прав людини, яка калічить долі тисячам українців.
Чисельність громадян України, які потрапляють у ситуації торгівлі людьми з кожним роком стрімко зростає. Злочинці вміло знаходять нові методи вербування та втягнення у торгівлю людьми.
- Служба зайнятості активно долучається до інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, інформуючи населення про цю проблему та небезпеку, яку вона становить. Ми із відповідними структурами докладаємо максимум зусиль щоб не лише ідентифікувати тих осіб, що потрапили в таку ситуацію, але і поінформувати максимальну кількість людей про ризики потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, -  зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
Фахівці філій Чернівецького обласного центру зайнятості на постійний основі проводяться інформаційні семінари для шукачів роботи та безробітних осіб щодо ризиків нелегальної трудової міграції. Під час цих заходів роз’яснюють основні ризики, які можуть виникнути під час нелегального працевлаштування за кордоном, а також про правову  захищеність легального працевлаштування та підвищення рівня обізнаності громадян щодо проблем торгівлі людьми.
Цьогоріч в умовах карантину Чернівецька обласна служба зайнятості активно використовує дистанційні форми інформування клієнтів служби зайнятості, зокрема через засоби онлайн зв’язку. Питання нелегальної трудової міграції та протидії торгівлі людьми розглядаються під час інформаційних вебінарів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора