A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Звернення Сокирянського РС УДСНС України у Чернівецькій області

Дата: 14.04.2020 14:20
Кількість переглядів: 540

 
Фото без опису
За минулі вихідні на відкритій території Сокирянського району виникло 10 загорань сухої трави. На ліквідацію пожеж залучалися рятувальники ДПРЧ-8, ДПРЧ ДПРП-8 м. Новодністровськ та місцеві пожежні команди району.
В зв’язку з цим рятувальники наголошують на обережному поводженні з вогнем в екосистемах району, та додають - локалізувати загоряння та гасити пожежі сухої трави на відкритих територіях непросто, оскільки швидкість поширення вогню висока, особливо у вітряну погоду. 
Коли ж таке трапляється поблизу населених пунктів, існує велика ймовірність перекидання полум’я на житлові та господарські споруди.
Виїзди на гасіння загорянь сухої трави, залишків листя завдає чималих матеріальних втрат. Страждає від таких випадків і навколишнє середовище.
Тож, щоб не стати винуватцем пожежі та не створювати небезпеку для себе, оточуючих вас людей і не завдавати шкоди навколишньому середовищу Управління ДСНС в області звертається до населення з проханням проявляти обережність при поводженні з вогнем. 
Закликаємо громадян відмовитись від спалювання стерні, сухої трави, листя та інших побутових відходів! Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й спричинює до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей.
 
Начальник Сокирянського РС УДСНС    
України у Чернівецькій області
підполковник служби ЦЗ                                  Сергій СЕЛЕЗНЬОВ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора