A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Пенсійники Буковини активно закликають краян офіційно урегульовувати трудові відносини

Дата: 12.02.2020 09:04
Кількість переглядів: 576

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області докладає чимало зусиль, щоб донести до свідомості громадян розуміння всіх масштабів негативних наслідків тіньової зайнятості й важливості легального оформлення трудових відносин для отримання соціального та пенсійного забезпечення.
З огляду на актуальність проблеми та на виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука пенсійники Буковини спільно з працівниками Управління Держпраці, Головного управління Державної податкової служби у Чернівецькій області, центру зайнятості, представниками органів влади й місцевого самоврядування провели широкомасштабну роз’яснювальну кампанію щодо неприпустимості роботи без оформлення трудових відносин.
У складі робочих груп фахівці пенсійної служби відвідали понад тисячу місць провадження діяльності суб’єктами господарювання, поспілкувалися з майже двома  тисячами працівників. Розповідаючи про негативні наслідки тіньових трудових відносин і зарплат «у конвертах», акцентували увагу представників підприємницької сфери діяльності на тому, що тільки повна зайнятість, гідний рівень оплати праці й своєчасна сплата внесків здатні забезпечити соціальну захищеність сьогодні й гідні пенсії в майбутньому. В ході бесід з підприємцями, їхніми працівниками та відвідувачами пенсійники роздали буклети з роз’ясненнями переваг офіційного працевлаштування й залежності зарахування страхового стажу від сплати єдиного соціального внеску, а також листівки зі зверненнями до роботодавців щодо необхідності дотримання вимог трудового законодавства і до працівників із закликом офіційно оформляти трудові відносини.
Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області вкотре наполегливо закликає мешканців краю дбати про нинішній добробут та гідні пенсійні перспективи, високо оцінюючи свою працю та вимагаючи від працедавців легального оформлення трудових відносин через укладання трудових договорів. Не позбавляйте себе гарантованих державою прав і гідного пенсійного майбутнього!
 
Пресслужба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора