A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулася чергова сесія Вашковецької сільської ради

Дата: 08.02.2020 12:33
Кількість переглядів: 1870

Фото без опису
6 лютого 2020 року відбулася чергова сесія Вашковецької сільської ради. На пленарному засіданні сесії депутатами розглядались питання про виконання сільського бюджету за 2019 рік, фінансування установ комунальної власності громади (школи, дитячі садочки, будинки культури тощо), встановлення розміру батьківської плати у ДНЗ с.Вашківці та с.Шишківці на 2020 рік, земельні питання, тощо. Одними із основних питань порядку денного, які розглядалися було уточнення змін до бюджету на 2020 рік, виділення коштів на галузь медицини, затвердження переліку проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на підтримку розвитку об’єднаних територіальних громад у 2020 році.
Зокрема, було виділено кошти:
  • для придбання санітарного автомобіля для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Вашківці у розмірі 500 тис грн.,
  • для придбання телемедичного обладнання - 110 тис. грн.,
  • 23.7 тис. грн. для отримання ліцензії на стоматологічні послуги
  • та 200 тис. грн. на капітальний ремонт внутрішніх приміщень амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с.Вашківці.
Окрім того, прийнято рішення про виділення коштів на капітальні ремонти приміщень харчоблоків загальноосвітніх шкіл с.Вашківці та с.Шишківці та харчоблоків дошкільних дитячих установ.
Обговорювалося також питання продовження капітального ремонту будівлі II корпусу ДНЗ «Веселі каруселі» с.Вашківці та завершення опоряджувальних робіт біля Будинку культури с.Шишківці. Депутати прийняли також ряд інших важливих рішень для організації життєдіяльності громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора