A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбувся інформаційний навчальний семінар на тему «Дітям Буковини – здорове харчування 2020-2022 рр.»

Дата: 12.12.2019 23:28
Кількість переглядів: 752

Сьогодні у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Вашківці відбувся інформаційний навчальний семінар на тему «Дітям Буковини – здорове харчування 2020-2022 рр.» за участі Вашковецького сільського голови, спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету, керівників навчально-виховних закладів громади, дошкільних установ, заступників директорів, комірників, кухарів, а також постачальників харчових продуктів у заклади освіти.

Фото без опису

Відкрили семінар начальник Сокирянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Лисий І.М. та сільський голова Романенко В.В.

Фото без опису

Присутні учасники обговорили питання дотримання вимог санітарного законодавства до харчоблоків закладів освіти та організації харчування дітей, використання дезінфікуючих засобів, додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти, а також впровадження системи контролю за продуктами харчування (НАССР).

Фото без опису

У процесі обговорення питань порядку денного виник цілий ряд запитань, на які фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сокирянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Агапій В.М. та Камінською А.С., а також начальником управління Лисим І.М. були надані вичерпні відповіді.

Фото без опису

Семінар завершився розробкою спільних підходів у сфері дотримання санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів при організації харчування учнів шкіл та вихованців дитячих установ.

 Фото без опису

 

Відділ освіти, молоді та спорту Вашковецької об'єднаної територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора