A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Проводиться "Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності"

Дата: 12.11.2019 09:59
Кількість переглядів: 676

Освіта та підготовка школярів до самостійного життя в сучасних умовах де на кожному кроці нас підстерігає небезпека у вигляді надзвичайних ситуацій природнього та техногенного характеру, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає безпека життєдіяльності є основною складою для формування в свідомості дітей моделі безпечної поведінки.

З 4-го по 8 листопада у дошкільних та навчальних закладах Сокирянського району проводиться "Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності". Протягом тижня рятувальники разом з вчителями навчають учнів елементарним правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, ознайомлюють з пожежно-рятувальною справою.

5 листопада рятувальники Сокирянського районного сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області відвідали учнів Сокирянської гімназії.

Фото без описуФото без опису

Під час зустрічі вогнеборці нагадали школярам про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, ознайомили з правилами пожежної безпеки, безпечним поводженням вдома й на вулиці, правилами користування електроприладами, порядком дій під час пожежі в будинку, правилами поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, правилами поведінки під час зимового відпочинку на кризі та правилами проведення евакуації з навчального закладу.  Рятувальники пояснили, яка біда може трапитись від забавок із сірниками й запальничками. Рятувальники розповіли дітлахам про засоби захисту органів дихання та первинні засоби пожежогасіння, зокрема, про правила користування вогнегасниками.

Зустріч із вогнеборцями стала для малечі справжнім сюрпризом. Окрім незабутніх вражень дошкільнята отримали необхідні знання, аби їхнє перебування на вулиці або наодинці дома було безпечним.

 

Начальник Сокирянського РС УДСНС   

України у Чернівецькій області

підполковник служби ЦЗ                                                                     Сергій СЕЛЕЗНЬОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора