A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

ЗІР на веб - порталі ДФС консультує платників податків

Дата: 16.05.2019 09:37
Кількість переглядів: 855

Фото без опису

У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області інформують, що кожен платник податків в режимі online може дізнатися офіційну позицію ДФС з найактуальніших питань оподаткування.
Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) сучасний та зручний електронний сервіс ДФС, що постійно систематизується для оптимального сприйняття та актуалізується відповідно до потреб платників.

Інформаційне наповнення ЗІР здійснюється на підставі функціональних повноважень ДФС, з урахуванням результатів всебічного аналізу інформації про потреби клієнтів, які звертаються до Контакт-центру (щорічно понад 1 млн. звернень) та з метою мінімізації витрат часу представників бізнесу на спілкування з державою.

ЗІР наповнюється інформацією, яка містить загальну позицію ДФС із застосуванням норм податкового, митного та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на ДФС, без врахування особливостей конкретного платника податків та специфіки конкретних ситуацій та не є податковою консультацією в розумінні глави 3 «Податкова консультація» Податкового кодексу України (далі – Кодекс) і не спричиняє правових наслідків, передбачених ст. 53 Кодексу.

Функціонал ресурсу забезпечує можливість пошуку інформації по певному податку, напряму діяльності, в т.ч. з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, розміщених в Базі знань, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані з використання Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів, а в перспективі запровадження інтерактивних посилань на взаємопов’язані документи

Цим сервісом можуть скористуватися не лише досвідчені фахівці бухгалтерських та фінансових служб підприємств, а й підприємці-початківці.

Нагадуємо, що ЗІР розміщений на офіційному веб-порталі ДФС за посиланням: «Загальнодоступний інформаційно – довідковий ресурс», або за електронною адресою: http://zir.sfs.gov.ua.

 

Головне управління ДФС у Чернівецькій області

 

 

  Підготовлено в межах проекту, що фінансується ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора