A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Інформаційні збори із жителями громади– потенційними членами кооперативу «Холодок»

Дата: 07.05.2019 09:22
Кількість переглядів: 740

   

     6 травня 2019 року у приміщенні Центру економічного зростання громади відбулися інформаційні збори із жителями громади – потенційними членами кооперативу, стосовно організації роботи новоствореного сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Холодок» у Вашковецькій обєднаній територіальній громаді. На заході також були присутні виконавчий директор Агенції розвитку громад Буковини Малько Неля Борисівна, експерт зі створення та розвитку кооперативів Кушнір Галина Володимирівна та експерт із тендерних закупівель Киюк Сергій Романович.  

     Під час вступного слова, Малько Неля Борисівна розповіла, що 10 об’єднаних територіальних громад Чернівецької області беруть участь у проекті Європейського Союзу «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», співвиконавцем якого є Агенція розвитку громад Буковини. За рахунок проекту у нашій громаді вже створений та працює Центр економічного зростання громади, а також ще однією із складових частин проекту є створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, послугами яких будуть користуватись жителі громади, які стануть членами кооперативів.

     Під час проведення заходу, експерт Кушнір Галина Володимирівна, детально розповіла всім присутнім, що таке сільськогосподарський обслуговуючий кооператив, який механізм його утворення та фінансова сторона діяльності, яким чином можна стати членом цього обєднання і зрештою, що можна отримати в результаті. Захід пройшов динамічно, жваво, у діловому руслі. Всі присутні мали змогу задати питання, які їх цікавили та отримали вичерпні та змістовні відповіді.

Центр економічного зростання громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора