A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Сокирянські рятувальники провели показове навчання в Сокирянському лісовому господарстві

Дата: 08.04.2019 13:20
Кількість переглядів: 665

Працівники Служби порятунку провели у Сокирянському районі тактико-спеціальні навчання для працівників Cокирянського лісового господарства на випадок виникнення пожеж, показали як швидко реагувати на ті чи інші надзвичайні ситуації.

Фото без опису

За задумом навчань вогнеборці ліквідовували умовну пожежу, яка виникла у лісовому масиві Романківецького лісгоспу, внаслідок необережного поводження з вогнем. Адміністрація Сокиянського лісового господарства, повідомила Службу порятунку про подію. Вогнеборці, які прибули на місце умовної пожежі, через сильний вітер та полум’я були змушені викликати на допомогу місцеву пожежну команду Сокирянського лісового господарства для ліквідації пожежі. У встановлені терміни вогнеборці ліквідували умовну пожежу.

Фото без описуФото без опису

 Другим етапом навчань була пожежа на зберігальних  складах на території нижнього складу Вашковецького лісопункту. 

Фото без опису

Першочерговим завданням було отримати дозвіл на ліквідацію пожежі, після чого було підготовлено місце для рятувальників і проведено евакуацію персоналу.

Таким чином, рятувальниками та персоналом було відпрацьовано спільні дії на випадок виникнення пожежі. Крім того, фахівці Управління ДСНС області перевірили облаштування шляхів евакуації, правильність організації евакуації та знання робочого колективу закладу про те, як діяти у випадку виникнення пожежі.

Загалом, навчання дало змогу відпрацювати спільні дії рятувальників та працівників Сокирянського лісгоспу на випадок виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій.

 

Начальник Сокирянського РС

УДСНС України у Чернівецькій області

майор служби цивільного захисту                                                 С.М. Селезньов

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора