A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

«Глибинні» ресурси Буковини поповнили казну понад 17,5 млн. грн.

Дата: 04.04.2019 09:56
Кількість переглядів: 672

Саме такий обсяг рентних платежів у січні-лютому 2019 року сплатили до зведеного бюджету суб’єкти господарювання Чернівецької області – розповідають у регіональній фіскальній службі.

Зокрема, платники регіону сплатили 10,4 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів. Крім того, рентної плати за користування надрами надійшло понад 4.4 млн. грн. Що стосується рентної плати за спеціальне використання води, то скарбниця отримала більше 2,7 млн. грн.

У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області наголошують, за вказаний період, згідно з розподілом коштів до державного бюджету спрямовано 8,4 млн. грн. рентних платежів. Натомість, у розпорядженні місцевих громад регіону залишилось  більше 9,1 млн. грн. надходжень від користувачів природних ресурсів.

Відтак, у розрізі районів це наступні показники: Вижницький - 2,2 млн. грн., Герцаївський - 84,5 тис. грн., Глибоцький – 727,3 тис. грн., Заставнівський – 120,0 тис. грн., Кельменецький – 297,8 тис. грн., Кіцманський – 691,2 тис. грн., Новоселицький – 228,4 тис. грн., Путильський – 1,5 млн. грн., Сокирянський – 300,0 тис. грн., Сторожинецький – 1,3 млн. грн., Хотинський – 266,8 тис. грн., м. Чернівці – 490,2 тис. грн., м. Новодністровськ – 884,3 тис. грн.

 

Із ставками місцевих податків і зборів можна ознайомитись на офіційному веб-порталі ДФС України

У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області нагадують, що відповідно до вимог чинного податкового законодавства ДФС України оприлюднює на офіційному веб-порталі зведену інформацію про розмір та дату встановлення ставок місцевих податків і зборів на відповідних територіях.

Інформація, щодо ставок податків і зборів, встановлених кожним органом місцевого самоврядування в Чернівецькій області, розміщена на офіційному веб-порталі ДФС України за посиланням: http://sfs.gov.ua/podatki-ta-zbori/stavki-mistsevih-podatkiv-ta-zboriv/chernivetska-oblast

Крім того, звертаємо увагу, що оскільки ДФС України не наділена повноваженням здійснювати контроль за своєчасністю та правильністю прийняття органами місцевого самоврядування рішень про встановлення місцевих податків і зборів, платники податків для уточнення інформації щодо прийнятих рішень можуть звертатися до місцевої ради, на території якої знаходяться об'єкти оподаткування.

 

Головне управління ДФС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора