A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбувся майстер – клас «Миловаріння як бізнес».

Дата: 21.03.2019 18:14
Кількість переглядів: 709

            Сьогодні, 21 березня, у приміщенні Центру економічного зростання Вашковецької об’єднаної територіальної громади відбувся майстер – клас «Миловаріння як бізнес». Захід проводила талановита та креативна особистість, косметолог та власниця студії «Косметичне ательє» пані Марина Мелешко, яка розповіла всім присутнім як перетворити власне хобі у прибутковий бізнес, адже робота не тільки повинна приносити прибуток, а й задоволення.

          Майстер розповіла присутнім учасникам власну історію успіху та перспективи розвитку миловаріння як бізнесової справи. Марина говорила і про те, які речовини входять до складу мила, які компоненти краще додавати, які речовини пом’якшують та зволожують шкіру, яке мило краще купують та на яку аудиторію краще орієнтуватись, а також представила мило власного виробництва.

Фото без опису

          Після короткого знайомства з технологією виготовлення натурального мила всі присутні поринули у «світ миловаріння», зважували та змішували інгредієнти, додавали ароматичні масла та заповнювали форми майбутнього виробу, а також робили помітки на папері, щоб в подальшому використовувати набуті знання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

          По закінченню майстер - класу кожен з учасників дійства залишив приміщення Центру з піднесеним настроєм та сувеніром виготовленим власноруч.

Фото без описуФото без описуФото без опису

          Захід проведений у рамках проекту Європейського союзу «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», що реалізується в межах ініціативи «Мери за економічне зростання» та Агенції розвитку громад Буковини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора