A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Сокирянські рятувальники провели показове навчання в Сокирянському ВПУ.

Дата: 12.03.2019 10:21
Кількість переглядів: 706

Рятувальники постійно підтримують готовність до роботи у найскладніших умовах. Зокрема, вогнеборці регулярно влаштовують тактико-спеціальні навчання, під час яких вдосконалюють свої навички у ліквідації пожеж. Співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 8 провели навчання на території Сокирянського вищого професійного училища разом із його персоналом.

За задумом навчань, умовна пожежа виникла у адміністративній будівлі навчального корпусу ВПУ. Першочерговим завданням було отримати дозвіл на ліквідацію пожежі та підготувати місце для проведення евакуації персоналу.

Таким чином, рятувальниками та персоналом було відпрацьовано спільні дії на випадок виникнення пожежі. Крім того, фахівці Управління ДСНС області перевірили облаштування шляхів евакуації, правильність організації евакуації та знання робочого колективу закладу про те, як діяти у випадку виникнення пожежі.

По завершенні практичних дій було проаналізовано допущені помилки під час навчань та проведено інструктаж із працівниками закладу щодо дотримання правил пожежної безпеки та користування вогнегасниками.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Начальник Сокирянського РС

УДСНС України у Чернівецькій області

майор служби цивільного захисту                                                С.М. Селезньов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора