A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У перший день весни у Вашковецькій громаді відбулося відкриття Центру економічного зростання!

Дата: 01.03.2019 21:12
Кількість переглядів: 951

Сьогодні, у перший день весни у Вашковецькій об’єднаній територіальній громаді відбулося відкриття Центру економічного зростання. Дана подія стала можливою завдяки участі Вашковецької сільської ради у проекті Європейського союзу «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», що реалізується в межах ініціативи «Мери за економічне зростання» та Агенції розвитку громад Буковини.

Центр економічного зростання має стати майданчиком для комунікації та налагодження діалогу місцевих жителів, влади та бізнесу з метою залучення потужних інвестицій задля активізації соціально-економічного розвитку громади.

Із знаменною подією усіх присутніх жителів населених пунктів громади привітала менеджер Агенції розвитку громад Буковини Раїса Віноградова та Вашковецький сільський голова Валерій Романенко.

 З вітальним словом до гостей свята звернулась також і адміністратор Центру Христина Романенко, яка запросила усіх до активної співпраці задля пожвавлення економічного розвитку населених пунктів громади.

 У рамках заходів свята для всіх гостей Центру було проведено майстер – клас з виготовлення ляльок-мотанок від талановитого майстра - Ольги Бауер. Захід був веселим, позитивним та патріотичним. Приємно було бачити захват у очах наймолодших учасників, які з нетерпінням чекали коли їхні вироби будуть готові. По закінченню свята кожен з учасників дійства залишив приміщення Центру з гарним настроєм та сувеніром виготовленим власноруч.

Дякуємо всім присутнім участь у заході і запрошуємо всіх жителів громади до співпраці!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора