A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Вітання з ювілеєм!

Дата: 10.02.2019 18:30
Кількість переглядів: 751

    Сьогодні, 10 лютого 2019 року, жителька с.Вашківці Вамуш Ірина Андріївна відмічає високоповажний ювілей – 90 років від дня народження. У цей знаменний для Ірини Андріївни день, за круглим столом зібралась вся велика родина Вамушів, щоб привітати ювілярку з такою знаменною датою, побажати їй міцного здоров’я та усіх гараздів.

Фото без опису

         Ірина Андріївна прожила цікаве, насичене подіями життя. Народилась ювілярка 10 лютого 1929 року в с. Вашківці Хотинського повіту Бессарабії, нині Сокирянського району Чернівецької області. Впродовж 1959-1987 рр. працювала дояркою у місцевому колгоспі, відтак - у радгоспі «Маяк».

     За період роботи у галузі тваринництва - стала новатором сільськогосподарського виробництва, була нагороджена орденом Трудового Червоного Прапора (1973) і орденом Леніна (1975). Їй було присвоєно звання «Найкращий тваринник області 1977 року», «Майстер золоті руки» у 1979 році.

    За високі виробничі показники нагороджена бронзовою, срібною та золотою медалями ВДНГ, була учасницею Виставки досягнень народного господарства (ВДНГ) у Москві.

Вамуш Ірину Андріївну у свій час було також премійовано автомобілем «Москвич-412», вона стала номінантом видання «Вони прославили Буковину».

   У цей святковий день до оселі нашої відомої односельчанки з подарунком завітали також і Вашковецький сільський голова Романенко В.В., соціальний працівник виконавчого комітету сільської ради Песлар Л.І. та голова ветеранської організації с.Вашківці Червонецький М.Г.

Фото без опису

Фото без опису

   Від імені виконавчого комітету та депутатського складу Вашковецької сільської ради вони привітали Ірину Андріївну з високолітнім ювілеєм, побажали їй міцного здоров’я, сімейного та родинного щастя, домашнього тепла, затишку та всього найкращого.

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора