A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Реформа децентралізації в дії!

Дата: 08.02.2019 22:10
Кількість переглядів: 691

Відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 20.07.2018 року №1051 «Про надання об'єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей», наприкінці січня 2019 року розпочалося постачання комп’ютерного обладнання у перші 101 об’єднану територіальну громаду.
Техніка призначена для укомплектування робочих місць працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконкомів сільських, селищних і міських рад, що надають мешканцям об’єднаних територіальних громад адміністративні послуги соціального характеру, працівників служб у справах дітей та фахівців із соціальної роботи. 
Оснащення комп’ютерним обладнанням відбувається в межах виконання проекту Світового Банку та Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг».
Вашковецька сільська рада, як і більшість об’єднаних територіальних громад Чернівецької області, також отримає до кінця лютого персональний комп’ютер, ноутбук, принтер та мережеві маршрутизатори. Усі комп’ютери забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.
За рахунок Міністерства соціальної політики України, за підтримки Світового Банку, 520 одиниць техніки уже відправлено до 52 ОТГ Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей. Загальна вартість обладнання та ліцензійного програмного забезпечення склала біля 9,4 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора