A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Новорічне привітання Вашковецького сільського голови!

Дата: 30.12.2018 14:01
Кількість переглядів: 2933

Фото без опису

Шановні односельчани!

         Незабаром опівнічні удари годинника сповістять нам про прихід нового  2019 року. Яскравими барвами, дзвінкими колядками та щирими побажаннями увійдуть у наше життя новорічні і різдвяні свята. Новий рік і Різдво Христове - це воістину чудові свята, це новорічне диво із зеленою ялинкою та різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини.

         Нехай 2019 рік, рік в який ступаємо, підходить до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, стане роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події. Нехай він принесе Вам радість, нові враження, надії й оптимізм. Нехай Новий рік буде яскравим і веселим, романтичним і мрійливим, вдалим і цілеспрямованим. Нехай кожна людина знайде цього року своє власне щастя, сімейну злагоду і домашній затишок. Нехай все задумане в Новорічну ніч - трапиться, задумане - втілиться, нездійсненне - збудеться! Нехай чари Новорічної ночі торкнуться кожного, а різдвяні ангели, тихо записуючи Ваші бажання, сприяють їх втіленню весь наступний рік.

         Тож, користуючись нагодою, дозвольте шановні односельчани, мої земляки, жителі сіл Вашківці, ст.Вашківці, Шишківці, Струмка та Нової Слободи щиросердно привітати Вас і Ваші родини з Новим 2019 роком і Різдвом Христовим - величним християнським святом, яке сприймається кожним з нас, як символ злагоди та любові до ближнього, свято, яке утверджує в серцях віру, сповнює душу і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя. Воно спонукає всіх нас до взаєморозуміння та єдності заради благополуччя нашої територіальної громади.

         Бажаю вам міцного здоров’я і сімейного затишку, вірних друзів і щирих людей на дорозі життя. Нехай Новий рік і Різдвяна зоря принесе у кожну домівку щастя і достаток, мир і тепло, запалить у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму! Нехай Ваші домівки повняться добром, радістю і дитячим сміхом, а очі завжди світяться щастям.

         Нехай Новий рік для Вас стане кращим, ніж попередній!

         Божої вам благодаті, веселих і щасливих новорічних свят!

         З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

                                                                     Вашковецький сільський голова В. Романенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора