A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Центром економічного зростання громади проведено опитування

Дата: 20.12.2018 22:33
Кількість переглядів: 686

      Центром економічного зростання Вашковецької об’єднаної територіальної громади проведено опитування приватних підприємців та молодих осіб, які хочуть займатися підприємницькою діяльністю з метою визначення потреб в отриманні консультацій у галузі діючого чинного законодавства, можливості реєстрації власного бізнесу та сплати податків, а також інформації про сучасні засоби захисту рослин.

         При підведенні підсумків одержано наступні результати:

         - На питання «Чи є Ви зареєстрованою фізичною особою - приватним підприємцем?» - відповіли «Ні», але всі 100%, хто хоче займатися підприємницькою діяльністю - планують зареєструвати власний бізнес;

         - При відповіді на запитання «Чи хотіли б Ви реалізовувати свою продукцію за кордон?» - думки розділились: 50 % відповіли «Так», а 50 % - «Ні».

         - На питання «Чи сертифікована Ваша продукція?» - 100 % респондентів відповіли, що все що вирощено, не є сертифікованим, та ніякими документами не підтверджено якість сільськогосподарської продукції.

         - Останнім запитанням було «Чи хотіли би Ви отримати індивідуальну консультацію з наступних питань? - 1.Зміни до чинного законодавства, 2.Новітні засоби захисту рослин, 3.Державна реєстрація ФОП, 4.Визначення категорії платника податків, 5.Інші питання» - думки опитуваних розділились: комусь цікаво дізнатись про зміни до чинного законодавства – 10 %, комусь - про новітні способи захисту рослин – 10 %, хтось хоче розібратись як правильно і швидко оформити потрібні документи та стати приватним підприємцем – 10 % і 60 % респондентів хочуть почути відповідь на «інше питання».

Фото без опису      

   Якщо, бажаючих отримати інформацію та консультації з визначених питань виявиться достатньо - у І кварталі 2019 року Центром економічного зростання Вашковецької об’єднаної територіальної громади буде започатковано серію семінарів-навчань, на яких кожен бажаючий матиме змогу отримати відповіді на всі ці та багато інших питань, за умови, якщо зареєструється до «Школи молодого підприємця», подавши заявку на електронну пошту romanenko_k_2016@ukr.net.

         

Зразок заявки:

 

Центру економічного зростання

Вашковецької обєднаної

територіальної громади

 

 

 

Заявка

         Прошу зарахувати мене,                                                                                  ,

до «Школи молодого підприємця» на курс семінарів - навчань.

 

 

                         2019 р.                                                                  Підпис

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора