A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Українська академія лідерства

Дата: 10.12.2018 13:39
Кількість переглядів: 728

       Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

ЩОБ СТАТИ СТУДЕНТОМ, НЕОБХІДНО:

1. Заповнити онлайн-анкету та виконати завдання.
2. Пройти регіональний відбір. На кандидатів чекає спілкування зі студентами, індивідуальні та групові завдання, дискусії та та тест на фізичну підготовку.
3. Взяти участь у триденному форумі лідерства. Перший день — освітньо-пізнавальний, другий присвячений суспільній роботі та волонтерству, третього дня кандидата перевіряють у командній роботі.

Ми діємо з метою формування нового покоління українців, здатних брати особисту відповідальність за власну країну та ефективно реагувати на виклики, що сьогодні постають перед Україною. Ми віримо, що зміна особистості може змінити суспільство. Тому, для нас найперше значення має твоя активність, мотивація розвиватися, результативність!

Детальна інформація: http://www.ual.org.ua/doluchytys/jak-stati-studentom-ukrainskoi-akademii/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора