A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Представники громад Чернівецької області побували на VII Форумі організаційного розвитку громадянського суспільства

Дата: 30.11.2018 20:01
Кількість переглядів: 769

     29 листопада 2018 року у місті Київ відбувся VII Форум організаційного розвитку громадянського суспільства, на якому було зареєстровано рекордна кількість учасників, а саме 2 186 осіб. Це одна з найбільших національних платформ для навчання, спілкування та обміну досвідом. Вже сьомий рік поспіль тут зустрічаються очільники держави та представники органів місцевого самоврядування, громадські активісти, волонтери, благодійники, представники бізнесу, донорські організації та представники інших держав:

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Метою Форуму є посилення спроможностей громадянського суспільства залучати українців до громадських і благодійних ініціатив, соціальних проектів, відповідальних бізнесів та розбудовувати самоорганізовані спільноти активних та відповідальних громадян. На форумі було представлено більше 90 локацій, де кожен учасник мав змогу взяти участь у флешмобі на підтримку політичного в’язня Олега Сенцова #SaveOlegSentsov

Фото без опису

різних дискусіях, конференціях, презентаціях або побувати на виставці різноманітних виробів. Також на заході були присутні представники об'єднаних територіальних громад Чернівецької області. 

Фото без опису

Набутий досвід буде використаний  у подальшій роботі.

Дякуємо організаторам та всім присутнім!

Центр економічного зростання громади

В рамках проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора