A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Сокирянські рятувальники провели рейд в житловому секторі

Дата: 08.10.2018 10:00
Кількість переглядів: 839

З метою запобігання виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, що можуть трапитися у житловому секторі, рятувальники Сокирянського РС Управління ДСНС у Чернівецькій області  регулярно проводять роз’яснювальну роботу з населенням. Так, 03 жовтня фахівці Сокирянського районного сектору Управління навчили правил безпеки жителів м. Новодністровськ.

       Під час рейдів рятувальники звернули увагу громадян, що до виникнення пожеж у житловому секторі може призвести чимало факторів. Тому, спілкуючись з людьми, фахівці Управління навчили людей основних правил безпеки, дотримуючись яких, можна запобігти небажаним загоранням. Зокрема, рятувальники пояснили, як безпечно користуватися опалювальними приладами, розповіли, чому не можна розміщувати легкозаймисті речі поблизу обігрівачів, сушити одяг за допомогою газової плити, вказали, чим загрожує перевантаження електромережі внаслідок одночасного ввімкнення великої кількості приладів.

       Окрім цього, особливу увагу було звернуто на небезпеку від спалювання сухої трави. Адже навесні, спалюючи траву та листя, люди часто розводять вогонь поблизу будівель на подвір’ї, залишають його без нагляду, внаслідок чого полум’я може перекинутися на приміщення та завдати значних збитків. Також громадянам було роз’яснено про можливі наслідки від спалювання сухостою на відкритій території.

       Щоб почуті правила безпеки засвоювались краще, рятувальники у ході рейдів роздавали людям листівки на протипожежну тематику та буклети із застереженнями.

 

Начальник Сокирянського РС УДСНС

України у Чернівецькій області

майор служби цивільного захисту  

С.М. Селезньов

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора