A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Семінар для вчителів молодших класів

Дата: 13.12.2017 12:23
Кількість переглядів: 1036

08.12.2017 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Вашківці Вашковецької об’єднаної територіальної громади Сокирянського району в рамках тижня правових знань відбувся семінар вчителів молодших класів на тему «Правова робота у початкових класах як передумова формування правової свідомості особистості», в якому взяли участь учителі навчально-виховних закладів громади та Клішковецької ОТГ Хотинського району. 

Фото без опису
В рамках семінару було показано ряд фрагментів уроків у 1, 2, 4 класах, на яких діти вивчали власні права і обов’язки, розглядали статті Конвенції про права дитини, Конституції та законів України. Кожен із вчителів продемонстрував власну методику викладання, індивідуально-орієнтований підхід навчання із застосуванням сучасних мультимедійних засобів. Учні з цікавістю розглядали сюжети казок, мультфільмів, визначали серед героїв порушників правил поведінки, розігрували тематичні сценки.
Завершив семінар виховний захід «Країна дитячих мрій», учасниками якого стали понад 60 вихованців - учнів молодших класів. 
Всі присутні отримали корисний досвід та приємні враження від участі у семінарі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора