A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Свято 8 Березня в ДНЗ "Веселі каруселі" с.Вашківці

Дата: 07.03.2017 11:47
Кількість переглядів: 1881

В  дошкільний навчальний заклад села Вашківці «Веселі каруселі» вже завітала красуня весна,  і принесла святковий настрій, дзвінкі пісні та веселі таночки. Для дошкільнят 24 та 25 лютого гостинно відчинила двері ЗОШ І-ІІІ ст.. с. Вашківці, за що велика вдячність директору Вакарчук Оксані Миколаївні та колективу школи. У великому, ошатному, світлому залі своїх матусь, бабусь, сестричок та всіх жінок вітали малюки.

Розпочала святкування старша група «Бджілки», вихователь Шеремета Оксана Михайлівна, помічник вихователя Руснак Галина Миколаївна. Батьки та гості поринули в епоху 60-х років. Діти в образі стиляг  радували таночками, веселили гуморесками та зворушували піснями. Цікавими були конкурси, зокрема татусі продемонстрували свої кулінарні здібності. Слід відмітити що всі сукні для дівчаток та краватки для хлопчиків пошила вихователь групи, за що її велика вдячність.

Продовжила святкування молодша група «Сонечко», вихователь Харабара Тетяна Василівна, помічник вихователя Коновалова Антоніна Василівна. На святі малята в ролі курчаток, весняних квітів, лисочок, довели всім присутнім, що бути мамою зовсім не легко! Діти вітали жінок зі святом, співали їм дзвінких пісень та виконували веселі таночки.  На завершення свята, малюки порадували бабусь та матусь маленькими подаруночками.

Наступними зустрічали весноньку дошкільнята молодшої групи «Капітошка», вихователь Бабін Оксана Анатоліївна , помічник вихователя Ліснічок Оксана Федорівна. Свято під назвою «Як козенята вітали маму з святом» видалось надзвичайно цікавим та повчальним, адже і малята, і гості зрозуміли, що найдорожче для кожної матусі не подарунки чи квіти а любов та повага дітей. Для матусь та бабусь діти дарували теплі слова, веселі пісні та таночки.

Останніми, матусь та бабусь дивувала старша група, вихователь Марчук Аліна Василівна, помічник вихователя Вамуш Майя Олександрівна. На святі дами та джентальмени вітали усіх жінок: танцювали жартівливі танці, співали веселих пісень, розповідали серйозні вірші. Надзвичайно зворушли гостей таночки матусь з синочками та татусів з донечками, ми щиро вдячні за їхню сміливість та активність.

Хочу висловити щиру вдячність нашій опорі та підтримці – нашим батькам: за підготовку гарних костюмів та виділення коштів на їх пошиття, за активність та допомогу  у проведені свята! Також на передодні 8 березня дякуємо директору фермерського господарста «Аура Плюс», Анатійчук Ользі Василівні, яка перерахувала на рахунок закладу спонсорську допомогу в розмірі 5-ти тисячі гривень. Дорогі матусі, бабусі, колеги, прекрасна половина Вашковецької сільської ради та загальноосвіньої школи, будьте завжди ніжними та привітними, гомінкими та бадьорими, чарівними та ясними, як весняний деннь!

 Завідувача ДНЗ Яценко Іванна Михайлівна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора