A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Свято в ДНЗ "Веселі каруселі" с.Вашківці (фотозвіт)

Дата: 09.06.2017 08:56
Кількість переглядів: 1417

Традиційно, кінець травня - час коли лунає останній дзвінок, а випускники кружляють у прощальному вальсі. 24 травня в приміщенні будинку культури прощалися з рідним садочком і 30 випускників дошкільного навчального закладу «Веселі каруселі» села Вашківці. Красуні дівчатка та мужні хлопці, випускники старшої групи «Бджілки» прикували до себе погляди всіх глядачів.

Для гостей випускники разом з вихователем Шереметою Оксаною Михайлівною, помічником вихователя Руснак Галиною Миколаївною та музичним керівником Кока Анатолієм Миколайовичем, підготували фільм «Один день з життя садочка». Кадри «Ранок вдома», «Ранкова гімнастика», «Заняття», «Прогулянка», «Про дружбу і не тільки», «Відвідини», «Ситуація» розповіли про цікаві та кумедні випадки що траплялися з дітьми протягом цих трьох років. В залі лунали пісні «Останній раз», «Не таке ще буде», «Прощай садочок наш», піднімали настрій таночки «Зарядка», «Це все вона», зачаровував випускний вальс.

Особливо цікавими для батьків, глядачів та самих дітей, була презентація «Наше життя в садочку», де на великому екрані всі мали змогу побачити, якими малюками прийшли випускники в садок три роки тому, їхні сльози, ігри та заняття, свята та розваги, солодкі сни та смачні обіди. На завершення свята випускники отримали дипломи про закінчення садка, кульки та маленькі подаруночки. Після урочистостей, свято для дітей продовжилось: їх розважали аніматори в образах героїв мультфільмів, демонстрували шоу бульбашок та розмальовували обличчя малят яскравими візерунками.

Хочеться подякувати всім батькам випускників за допомогу та підтримку протягом цих трьох років, за активну участь в житті садочка, а також особисто голові батьківського комітету Банар Марії Василівні за організацію для діток цікавого дозвілля та святкування випускного.

Швидко промайнуло ці три роки в дитячому садку. Це був час безтурботних ігор, цікавих занять, веселих свят, нових знайомств та вірних друзів. Попереду в наших випускників багато нового та цікавого. Тож бажаємо їм  - веселого, пізнавального шкільного життя, і хай у дорослому житті, обов’язково здійсняться їхні заповітні дитячі мрії!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора