A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Найщиріші вітання з 8 Березня - усім жінкам об’єднаної територіальної громади

Дата: 10.03.2017 00:25
Кількість переглядів: 2023

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

         У наших серцях прихід весни, усе найкраще і найдорожче – родинне тепло і затишок, безмежна душевна щедрість все пов’язане з матерями, сестрами, доньками.
         В цей святковий день - 8 Березня у закладах культури Вашковецької об’єднаної територіальної громади сс.Шишківці та Вашківці відбулися святкові заходи, присвячені Жінці – берегині домашнього вогнища.

         Спільними зусиллями сільських аматорів було організовано святкові концерти у с.Шишківці та Вашківці. Присутні односельчани із задоволенням сприйняли виступи О.Ігнатової, П.Чумака, В.Добинди, Н.Іващук, В.Яжука, танцювальних колективів. Кожен виступ був наповнений щирими вітаннями з прекрасним жіночим святом Весни!

         На святкових заходах Вашковецький сільський голова Романенко В.В. та староста с.Шишківці Рубан С.В. нагородили подяками та квітами учасників фольклорного колективу «Хора» с.Шишківці та тепло привітали всіх присутніх жінок.

         Тож наші прекрасні половинки - приймайте святкові вітання. Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу для здійснення всіх Ваших задумів. Щасливої Вам жіночої долі та надійного чоловічого крила.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора